Helgen kommer med lathet

Yey, det har vart helg och vi har inte hunnit blogga något. Vi har haft massor för oss.

Vi har filmat och fotat, gjort beats, freestylat och spelat in.. Haft mycket för oss helt enkelt, så ni får säkerligen ta del av lite härliga filmklipp, foton och mp3 till veckan.. Jag tror vi ska lägga upp en låt ikväll också, vi ska iallafall spela in ikväll..

Ha det bra allihopa, mvh Johan.


Zup playah!

Heeeeyo..

Nu sitter jag bara här o chillar på rummet, varit nere i "vardagsrummet" och kikat lite film o tjillat med trevligt umgänge. Idag har vi även spelat in en session med 5 andra grabbar härifrån skolan.. Vi filmade lite under inspelningen och ni kan förvänta er en liten studiovideo av det någon dag här framöver, kanske ;) 

Vi kommer även filma en hel del andra random, konstiga, onödiga, men ack så vackra händelser under terminens gång. Keep your eyes open! 

Love / Joel.

Essen flyttar in!

Hey! Nu har vi äntligen flyttat in och har börjat få ordning på det mesta. Vi lovade er en ny låt idag men vi lägger upp den till veckan istället. Vi känner att vi vill vänta lite med låtar. Istället får ni ta del av en videosnutt från idag. Orkar inte skriva mycket mer, vi är alldeles för trötta. Videon får tala för sig, hoppas det smakar!



För övrigt så börjar skolan imorgon, ska bli kul att träffa de från våran nya klass som vi inte träffat än och bekanta sig med alla varelser, skapelser och kreatur. Ha det bra! /Essen

New shizzie goin' on.

Hey, Joel är i STHLM och jag drar till GBG om några dagar, känns sådär.. Taggad på att börja plugga samtidigt som det känns som att vissa saker skulle behövt mer tid, kanske till och med mycket mer tid. Det blir nog bra hur som helst.

Det var nog bara det, vi släpper nog en ny låt på söndag också.. Om ni har tur.. Sen nästa vecka kommer vi börja pusha saker igen, folk (och vi själva) har sovit på bloggen, myspacen m.m allt för länge. Blir lätt så när man har semester :). Men känns bra att vi tar tag i saker och ting igen och börjar spela in.. Så mixtapet kommer väl inom en månad eller så, kanske 15 låtar.

Nåja, det var allt.. Vi håller er uppdaterade.

Mvh, Johan.

RSS 2.0