Mixtapet ute nu!

Japp, ni ser bilden ovanför bloggen! Klicka på den: Då kommer en länk upp där ni kan ladda hem!

:) ha det så bra!

Mvh Essen (Och en väldigt berusad frida)

[Video] - Fotosession med Essen!

Hey! Här kommer sista videobloggen (nummer 5) innan mixtape releasen (skivsläppet) imorgon! Hoppar ni gillar vad ni ser och njuter av hur iskalla vi var!

Glöm absolut inte bort att kika in imorgon och ladda hem mixtapet heller. 14 låtar helt gratis!


Mvh, Johan & Joel!

Video ikväll och höjer tempot i spelaren!

Yeah, tänkte bara slänga iväg lite info, jag la upp den nya låten "Höjer Tempot" i musikspelaren här på sidan.. Ikväll slänger vi även upp en sista video innan mixtape släppet imorgon! Så kika in ikväll och kolla in videon!

Mvh, Johan.

Mixtape preview

Hey, imorgon ska vi fota och designa omslaget till mixtapet. De är nästan färdigmastrat och redo för lyssning, så glöm inte att kika in på bloggen på fredag (Senast 00:00) och ladda hem det gratis!

Men redan nu slänger vi upp en videoblogg med lite smakprov från mixtapet och andra klipp. Kolla in det!


Mvh, Johan & Joel.

4 timmar för en minut!

Yup, ibland blir det bara så. Ikväll kl 20.00 kom jag till studion och tänkte bara snabbt mixa om en gammal låt för att det knasat i min dator.. Det slutar med att jag först sjunger om det och mixar osv, men det blev bara skit.

Vi höll på ett bra tag med det kan jag säga, tillslut knäcker Johan en briljant idé! Och det slutade med att låten fick bli ett outro istället med lite snack/sång/rap på. Det blev en smarrig kaka tillslut!

I veckan kan ni förvänta er bilder, videos och flera härliga inlägg från mig och Johan. Glöm inte bort att tanka den nya låten, och att mixtapet släpps på fredag den 27:e!

modehaffare.

Love, Joel.

Ny låt, nu höjer vi tempot!

Även fast det gått långsamt på bloggen så har vi haft mycket för oss! Vi har färdigställt mixtapet som nu är klart, det ända som är kvar är en fotosession, design och lite kodning (Plus lite mastering). Den 27e november (Nu på fredag) släpps mixtapet så lägg det på minnet!
Essen - Höjer Tempot (Ladda hem)
Essen - Höjer Tempot (På myspace)

Här får ni även en bild på era favoritrappare, inte längre så hiphop:
Så se nu till att ladda hem mixtapet och hoppas ni gillar låten!

Mvh, Johan & Joel.

RSS 2.0