Time to get some shit done!

Heyo, Joel hära.. längesen jag skrev på bloggen. Har varit alldeles för upptagen av det fina vädret och har mest varit ute och umgåtts med mina bästaste. Men nu är jag back här på bloggen! :) 

Det som ska göras nu är att kroka upp i veckan och styra klart resten av låtarna till mixtapet, Vi hade tänkt låsa in oss i någon studio i typ 2 dagar och bara råjobba. Ska planera in det lite mer exakt idag med Johan, vi får se vad det blir! Sen efter mixtapet är klart blir det bara att sprida runt det till alla som finns ungefär, sen chilla tills hösten då vi börjar på B.R.A skolan.. Där kommer det ju spruta ut låtar och troligen gör vi våran EP där... Ser väldigt mycket fram emot det! 

Ha de gött, Love / Joel.

Den episka posen!

Ännu en sjukt läskig grej.

Idag när vi körde hem från Boden så slog jag och några polare på Michael Jacksons gamla låtar och det är första gången på många mångar år som jag lyssnar på hans musik, jag överdriver inte: Många år. Jag tänkte att när jag kommer hem så skriver jag ett blogginlägg om han, vad jag tycker osv. Att han har sjuk talang och verkligen är kungen.. När jag surfar in på Aftonbladet när jag kommer hem hittar jag det här - För er som inte orkar läsa: Michael Jackson är död.

Fick gåshud och ännu en sjuk läskig grej (Läs inlägget om mobilerna som ringer samtidigt). Nyligen har väldigt många sådana här saker hänt mig.. Vad är oddsen? Anyways, vila i frid Michael, du var kungen!




Första doppet - Done N Done!

Yes! Igentligen skulle jag och Joel spela in musik och hänga i studion hela eftermiddagen idag. Men det var för fint väder så vi passade den idén och lät dan utgöras av andra aktiviteter. Jag var på drive in och köpte McFlurry daim m.m och vid 22:00 drog vi ihop ett gäng och for och badade. Solen hade gått i moln och det var ruggigt kallt men det var sjukt roligt ändå!

Imorgon natt blir det förhoppningsvis studiosession. Har nyss fått några härliga beats skickade till mig som vi säkert gör något grymt av! Joel, hojta på mig så du får höra hur det låter!


Så här såg jag ut iallafall!

Horoskop

Kräftan (23 Juni - 22 Juli)
Du är sympatisk och förstående för andra människors problem, vilket gör dig till en tönt. Du skjuter alltid upp saker och ting. Det är därför du alltid går på socialbidrag och inte är värd ett skit. Alla som sitter i fängelse är Kräftor.

Alltid kul när groupies mailar så här trevliga saker till oss. En gnutta humor, en gnutta verklighet, en gnutta ironi! Men hey, jag ser iallafall bra ut!


(Och glad)

Mvh, Cribbie Doo, Crimmiedimm, Dim, Cribbo, Crimmen, Jukkas, Kärt barn har många namn.

God mornin'

10:39, jag känner mig mer grändy än när jag gick och la mig, hur är det logiskt igentligen?

What its like gettin' drunk on a thursday night? naah, man, i gonna stay home and write rhymes.
-But comon man, its gonna be nice! You know that girl you like? She gone' be there tonight.

Godnatt.

Midsommar!

Hela Luleå verkar vara galna i gendish. Ingen verkar ha insett att gröna skylten är stängt på midsommar. Inte jag heller för den delen! Som tur är hade jag Callie hemma. Nu ska jag klä på mig och sen hitta på något kul, om någon är i krokarna så hojta på min lur!

För övrigt tänkte jag stanna upp och önska er alla glad misommar! Tänkte även slänga upp en gammal sommarlåt vid namn "Vänder blad nu", sen kom jag på att jag inte har studiohårddisken till hands så tyvär, men ni som redan har den får gärna pumpa den idag! Den är modé!

Ha en bra kväll allihopa!

Baby, vi klipper väl solnedgången ikväll?


Bild jag tog i Spanien sist.. Må väl allihopa!

Vad är oddsen?

Två pesoner, från två helt olika städer som inte ens känner varandra slår två helt olika nummer samtidigt. Samtidigt i en annan stad ringer två personers telefoner exakt samtidigt och dessa två personer befinner sig på  exakt samma plats och har exakt samma ringsignal. Vad är oddsen? Detta hände mig nyss, var sjukt läskigt. Så när den ena svara så fortsatte det ringa, ba: what the fuck?

Utöver det så har vi vart dåliga på att blogga, i know! But don't blame it all on me. Jag har haft en av de hetsigaste 2-veckorsperioderna någonsin. Först GBG, där det hände väldigt mycket. Sen direkt hem och fira studenten och studentveckan. Det blev för mycket! Men nu börjar jag känna mig fullt återhämtad och snart börjar vi göra musik och blogga på riktigt igen!

Nåja, schools out, say hello freedom! Allt känns bra, har lite tråkigt för tillfället dock och borde kanske vart på Onsdagsklubben istället.. Men som sagt, återhämtning! Laddar snart upp lite pics från GBG, måste bara hämta hem dom först! Inte fått tag på de ännu.


Bild från studenten iaf, ha det bra!



Undantag!

Jag ångrar inte en dag utav mitt liv,
det kan vara för min far sitter livstid.
Nu står han sitt kast, men han lärde
en sak innan han stack: åk inte fast.




Alexis Weak feber, Joel har manipulerat mig. Grym video!

Mysigt!

Vi kom nyss hem.. Har precis ätit lite mackor och sparrissoppa, gott! Vi kände oss inte allt för i form idag så vi for hem tidigare än alla andra efter att vi vart på en liten barrunda, men det  blev inte nå gendish ikväll för vi tänkte att vi skulle vara pigga imorgon! Känns konstigt att huset är helt tomt, bara vi här, tyst och lugnt - Skönt!

Nåja, nu blir det film och godis! Vi latjar lite bilder senare.


Heyeyeeeey!

Finns inte så mycket att tillägga för tillfället. Specialiseringsavtalen är upprättade helt enkelt.

Vi är kvar i GBG, trötta men glada :) Mixtape är på väg, några låtar som ska spelas in bara. Det visste ni väl?

Latja upp en! /Johan.

-Bilder kommer

Lina har ordet, Johan är gendish!

Blondie leaves the babys. Blondies gotta work. Babysitter Catla takes over.

KUL OCH LÅNGT INLÄGG; ELLER HUR JOHAN???

Destination: GBG.

Heyeyey! Imorgon anländer vi till Göteborg, ska bli sjukt kul! (Rappare i GBG, hojta, vi drar hem nästa vecka. Vi är taggade på att langa verser!). Vi ska även försöka blogga i GBG även om det kanske inte blir det lättaste att hitta utrymme till det. Vi förväntas vara på bästa festhumör när vi kommer dit, det är vi iofs alltid, latjare som vi är. Men det blir nog inte särskilt sent med tanke på att vi ska upp väldigt tidigt och åka på intervjun till skolan vi sökt till! Men nått blir det alltid.

Utöver det hade vi spelning i fredags som gick rätt bra. Jag sjabblade lite på en vers, för lite övning men det var coolio! Nu ska jag ringa min vapendragare, ha det brä!


En bild från spelningen :)

Uppsatta mål:
[ ] Komma dit hela och fina
[ ] Sköta oss bra på intervjun!
[ ] Bli dränkie och göra latjiga saker!
[ ] Upptäcka staden!
[ ] Get a Haircut!
[ ] Slösa upp alla våra pengar
[ ] Joel, fyll på listan!
[ ] Komma hem halva och inte fullt lika fina




Beautiful

Lately I've been hard to reach
I've been too long on my own
Everybody has a private world
Where they can be alone
Are you calling me, are you trying to get through
Are you reaching out for me, I'm reaching out for you


Relapse verkar vara sjukt bra.. Cop it!

Fuck Petter..

...Nowadays är det jag som är mikrofonkåt:



Före nån spelning i replokalen.. Blev mest latj efter för mycket repetitioner.

RSS 2.0