En liten update!

Hej igen. Längesen jag loggade in på bloggen, inte världens bästa samvete på den fronten, men men! Anledningen är: Det är sommar. Vi är utomhus hela tiden, det är massa festivaler och annat roligt som händer. Vi lever livet och spelar inte in så mycket just nu... Men mixtapet är nästan klart iallafall och det verkar bli rätt schyst! Ni som har de flesta låtarna bör ändå tanka det eftersom det är uppdaterade tracks, bättre mixning och små justeringar..

Om mindre än en måndad flyttar jag och Joel till GBG och blir studenter igen.. Kul som fan, känner mig jävligt pepp!

Och redan nu har vi styrt upp en samarbetspartner där borta: Fonk-Fresh aka Perfektion... Kommer nog bli mycket verser tillsammans med honom och annat kul..

Nåja, snart är sommaren över, då kommer det spruta ut låtar och videos, vi kommer ju plugga på en musikskola och fokusera 100%.. Ska försöka börja blogga igen också.. Ha det bra allihopa, jag återkommer!

.
Bilder på massa snubbar!

What it do

Hey peeps. 

Riktigt segt med uppdateringar från oss 2 på senaste. Men men, vad ska man göra. Sommartider liksom! Förra helgen var jag o johan i studio på kronan och gjorde färdigt 2 låtar, bara satt uppe hela natten och jobbade! Det var skitkul men rätt slitigt också. Blir säkerligen en till sådan afton innan mixtapet är klart..

Har även fått tillbaka min digitalkamera nu, så nästa gång jag o johan krokar upp i studion kan ni förvänta er bilder och säkerligen nån liten video också! tills dess, ha det!

Förövrigt har jag skaffat mig ett par nya dopeass glasögon!

RSS 2.0